hiel -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Fri i morgen!

Heihei!

I dag så var jeg(Isabelle) med Elise hjem.. Vi gjorde nemlig 12 oppgaver videre på matteleksa, nå er vi skikkelig stolte :) Uansett så skal jeg overnatte hos Elise i dag fordi det er fri i morra p.g.a noe(?) heh.. Det er utrolig deilig at det er fri på en skoledag, for noen ganger trenger vi fri innimellom i skoleuka.

Jeg har ihvertfall tatt noen outfit bilder til dere i dag, så jeg håper at dere liker bildene.

I dag skal jeg og Elise også lage en "Må gjøre video" når vi er hos henne, så det er bare å sende inn spørsmål på <<  hielblogg@hotmail.com >> Hvis vi ikke lager en må gjøre video så lagger vi sikkert en annen video.. Så det blir en video i dag ;)

Veldig dårlig bilder i dag ja.

bukse//bikbok   genser//JC (jeans and clothes)   slags jakke//laget selv

 

-Isabelle-

 • 0

  Fjortis Sminkevideo FAIL!

  Heihei! I dag ble Isabelle med meg (Elise) hjem etter skolen, vi gjorde lekser som var gørr.. Vi har fått en to ukers lekse plan med ca 70 oppg i matte som skal være ferdig til onsdag neste uke:O Jeg gjorde 12 oppg i dag. Vi har laget en fjortis sminkevideo til dere, men vi feila totalt. Vi valgte å legge den ut fordi vi syntes dere fortjener i alle fall at vi legger ut en ting pr. dag. Vi skal prøve å holde dette løftet:) Vi hoppet på trampolina en stund mens vi ventet på at youtube videoen lastet inn. Plutselig ringte en gutt fra leirskolen min (Elise) meg. De var fler som snakket, og de snakket om kebab og hestekjøtt. Det var en slags hevn siden jeg og Isabelle har tulleringt han (Heiki) et par ganger før :P Nå dro nettopp Isabelle hjem, men hun skal være med meg hjem i morra, også skal vi overnatte fra tirsdag til onsdag:)

   

  -Elise-

   

  Dette var en UTROLIG klein video, men vi måtte bare legge den ut xD Kos dere da<3 Hva har dere gjort i dag da?;) Gjerne kommenter hva du vil. Håper dere likte videoen:D

   

  -Elise, Isabelle-

 • 0

  Ny blogg!

  Vil du bli fast leser? Da kanskje du bør vite litt om hva vi skal blogge om;)

   

   

  Vi er to jenter på 13 år som skal rett og slett blogge om livet vårt. Vi er ganske forskjellige, men begge er opptatt av f.eks sminke, klær, mote osv.. Isabelle er mest "jålete" :P Hun er opptatt av alt som har med mote, gutter, sminke, ja, jenteting å gjøre. Elise er ikke fullt så "jålete" for å si det sånn. Hun elsker stallen, hester, friluft og er ikke direkte redd for å møkke seg til, med mindere hun bruker yndlings jakka si :P Vi liker begge to og turne, men kan ikke si at vi er de mest spreke her i verden....eeee... Håper dere kommer til å like bloggen vår, så blogges vi sikkert snart :D 
   

  -Elise, Isabelle-

 • Elise og Isabelle

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits