Ny dag, nye muligheter, nye fails (hiel)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ny dag, nye muligheter, nye fails

Hei! 

Nå er jeg hos Elise og det første vi gjorde når jeg kom var å hoppe på trampolina, vi skulle nemlig prøve på baklengs-salto eller noe sånt, og forresten så klarte Elise det bare at hun landa på hofta TOO BAD FOR U! :P Nå ligger vi likt likevel heh.. Forresten så skal vi ut å jogge kl 07:00 og når vi er ferdige så skal vi dra tilbake til Elise å prøve å få til baklengs-salto. 

Kl 20:00 så sa jeg til Elise at jeg ikke ville ha godis fordi jeg rett og slett ikke hadde lyst på akkurat da, og 21:45 så SKREK jeg bokstavelig talt ut at jeg hadde lyst på godteri, men da var det bare et kvarter til det stengte, så vi slang oss på syklene og syklet i full hast kl ti om kvelden xD Men vi rakk det heldigvis, og det ble ikke akkurat lite for å si det sånn.

 Senere på kvelden så skulle vi smelte en sjokoladeplate. Det ble ikke akkurat vellykket... heh.. La oss si det på denne måten: ALDRI noen gang bland smelta sjkokolade og melk. Det blir nesten som brownies, klumpedeig. Så det gikk ikke akkurat som vi hadde planlagt når vi skulle prøve å dyppe banan -.-
-Isabelle- (halvveis Elise)


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Elise og Isabelle

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits